2011. október 13., csütörtök


2. Seavajas, mákos, szénporos, citrom illóolajos, 
kecsketejes szappan

Második szappanom a mákos, szénporos citrom illóolajjal.


mákos, szénporos, citrom illóolajos, kecsketejes szappan

A kecsketej minden bőrtípusra ajánlott, de gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt különösen alkalmas a száraz és érzékeny, ekcémás bőr ápolására.


Sheavaj "titka", hogy összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére, vitamintartalma pedig szinte tökéletes bőrápolóvá teszi, gyorsan felszívódik, hosszan tartó hidratáló hatású. Az ekcémás bőr tüneteit gyorsan csökkenti, megakadályozza a betegség kiújulását. Gyorsan és tartósan enyhíti a psoriasis (pikkelysömör) tüneteit, az allergiás reakciókat, bőrproblémákat. A száraz bőr, az ekcéma és az atópiás dermatitisz természetes gyógyszere.
A mák bőrradírozó hatása miatt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, és miközben erőteljesen masszírozza a bőrt, serkenti a vérkeringést.

Az aktív szén kiválóan tisztítja a bőrt, méregtelenít, főleg a pattanásos, problémás területeken fejti ki áldásos hatását.

A citrom leve kozmetikai pakolásokban, egyéb készítményekben halványító, regeneráló, hidratáló, tonizáló hatású, használatával a bőr felfrissül, megújul, visszanyeri feszességét. Használata ajánlott az aknés, olajos szeboreás bőrre. Illóolaját a kozmetikai ipar kellemes, tiszta illata és antimikrobiális hatása miatt alkalmazza, gyümölcse, héja és leve erősítőszer.

A mák eltávolítja az elhalt hámsejteket, így a bőr könnyebben hozzájut a szappanban levő értékes anyagokhoz.

Összetétel: olívaolaj, napraforgóolaj, pálmavaj, kókuszvaj, kecsketej, sheavaj mák, aktív szén, titánium-dioxid, citrom illóolaj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése